Oralen prezervativ
Но все още изникват въпроси как е най-безопасно да се прави орален секс? Лекарите препоръчват да се използва презерватив дори и...
Учени: Може да се забременее и при орален секс... е без презерватив и/или отказване от практикуване на орален секс, ако в устата на...
Моят въпрос към вас е има ли вероятност да се хване някоя болест от орален секс без презерватив? За анален и вагинален знам, че е задължително...
Орален секс с презерватив.. Има ли такова и има ли някаква по- специална техника. И друго , което искам да попитам е как...
Орален секс (от латински език – „уста“) означава сексуален контакт, който... начин за пристъпване към орален секс е употребата на презерватив .
Ни орален,ни анален,ни вагинален.Девствена съм... Добре, а аз да попитам - с презерватив ли правите орален секс или без? Цитирай.
И – около 80% от тях не използват презерватив, докато правят орален секс. Нека ви припомня, че кондомите не предпазват...
Не ви трябва презерватив. Когато правите орален секс не ви е нужен кондом , защото съм чувала за дами, които го правят по този...
представляват латексов лист/кърпичка с аромат, която е подходяща за орален секс. Също като презервативите...[video2=510|410]http://flashservice.xvideos.com/embedframe/8165532[/video2]
Но все още изникват въпроси как е най-безопасно да се прави орален секс? Лекарите препоръчват да се използва презерватив дори и...
Учени: Може да се забременее и при орален секс... е без презерватив и/или отказване от практикуване на орален секс, ако в устата на...
>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<
Моят въпрос към вас е има ли вероятност да се хване някоя болест от орален секс без презерватив? За анален и вагинален знам, че е задължително...